Raventós Rosell presenta “40 Primaveres”, un vi blanc ecològic, jove i afruitat que rendeix homenatge a la biodiversitat del Penedès

Raventós Rosell presenta “40 Primaveres”, un vi blanc ecològic, jove i afruitat que rendeix homenatge a la biodiversitat del Penedès

El celler familiar Raventós Rosell, situat al municipi de Masquefa, presenta un nou vi blanc ecològic elaborat amb les varietats Sauvignon Blanc i Muscat. Aquest vi batejat com a “40 Primaveres” encapsula l’essència de la biodiversitat de la vinya en cada gota, oferint una exuberant explosió de notes florals i de fruita en un fons de frescor equilibrat.

No obstant això, “40 Primaveres” va més enllà de ser un simple vi; és una vibrant oda a la biodiversitat que s’ha recobrat en les vinyes gràcies a l’adopció de l’agricultura ecològica per part de Raventós Rosell. Aquesta renovació ecològica no només ha revigoritzat les vinyes sinó que també ha enriquit l’entorn natural que les envolta, creant un hàbitat sostenible i pròsper per a la vida salvatge.

Amb aquest nou producte, Raventós Rosell reafirma la seva posició com a marca moderna i en constant evolució. La trajectòria de l’empresa des del 1985, quan Joan Raventós Rosell, el fill petit d’una família de viticultors, va aconseguir construir el seu propi celler malgrat no haver heretat cap hectàrea de vinya, és una història de resiliència i superació. Aquests valors, juntament amb la seva dedicació a la qualitat i el respecte pel medi ambient, segueixen estant al cor de la identitat de Raventós Rosell.

“40 Primaveres” és una celebració del llarg camí recorregut per Raventós Rosell, una al·legoria líquida dels canvis anuals que experimenta la vinya, des de la floració fins a la pol·linització i l’activitat frenètica de les abelles i els insectes que desemboca en la collita anual. El color blau, tant emblemàtic de Raventós Rosell, i les característiques estructures estètiques de les rajoles hidràuliques catalanes, són també part integral de la identitat d’aquest vi.

El llançament de “40 Primaveres” és, en essència, una celebració dels prop de 40 anys d’existència de Raventós Rosell, un tribut a la passió i dedicació que han convertit aquest celler en una marca respectada no només a nivell nacional, sinó també a nivell internacional.

Aquest vi de la DO Penedès, amb una entrada dolça i untuosa, ofereix un pas per boca fresc, equilibrat i deliciosament golós, reafirmant la reputació de Raventós Rosell com a productor de vins i caves ecològics de qualitat superior.

Amb aquest nou llançament, Raventós Rosell convida a tothom a redescobrir aquest celler de Masquefa i a unir-se en aquesta celebració, a degustar l’essència de la biodiversitat del Penedès capturada en el vi “40 Primaveres” i a brindar per molts anys més de creixement, evolució i èxit continuats de Raventós Rosell.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt