Història

Inicis

La història de Raventós Rosell es va començar a escriure quan el matrimoni format per Joan Raventós Rosell i Maria Carme Vallverdú Ferrer van adquirir l’any 1985 l’Heretat Vall-Ventós, una finca situada al municipi de Masquefa, amb la muntanya de Montserrat com a façana principal.

Després de restaurar el mas amb molt de gust i de plantar vinyes a tot el seu voltant, van construir el celler. El resultat a vista d’ocell és una encisadora masia tradicional catalana, que combina els grisos i marrons de la pedra i la fusta amb el verd de les hectàrees de vinyes perfectament ordenades que envolten i conflueixen en la casa gran.

Inicis Raventós Rosell

El nostre propòsit

Raventós Rosell va néixer amb un propòsit que s’ha mantingut al llarg dels anys: crear vins i caves amb un estil propi, únic i diferenciat. El resultat ha estat una manera diferent d’entendre el món del vi i el cava, que dota d’una personalitat única els productes Raventós Rosell.

Avui, Raventós Rosell manté la il·lusió per seguir marcant un estil propi i l’afany d’oferir collita rere collita uns vins i caves de qualitat.

En homenatge als avantpassats

Al llarg de la seva història, els Raventós i els Vallverdú han estat vinculats al sector vitivinícola del Penedès: Joan Raventós és net directe d'un dels "Set Savis de Grècia", grup de prohoms de Sant Sadurní que van dirigir la lluita contra la plaga de la Fil·loxera a les acaballes del segle XIX; i la M. Carme Vallverdú és filla de Lluís Vallverdú, elaborador de cava als anys quaranta a Sant Sadurní d'Anoia.

Malgrat que el Joan i la M. Carme es van dedicar professionalment a altres àmbits econòmics, tan aviat com van poder es van endinsar en el món vitivinícola per crear el seu propi projecte en homenatge als seus avantpassats.

Noves generacions

Avui en dia, Raventós Rosell perpetua el seu lligam amb la tradició dels vins i caves del Penedès, comptant amb la joventut d'un equip humà que treballa per mantenir l'essència que va impulsar el naixement del projecte Raventós Rosell.

Keith Keller
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt