Política de Privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE
Raventós Rosell, s.l.

FINALITAT
Gestió de consulta i requeriments web
Gestió dels clients potencials i contactes de lempresa.
Proporcionar informació addicional d’interès

LEGITIMACIÓ
Consentiment exprés i interès legítim

DESTINATARIS
No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

DRETS
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
info@cavaraventos.com

INFORMACIÓ ADDICIONAL
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les clàusules que es presenten a continuació.

En compliment del que disposa REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, RAVENTÓS ROSELL, S.L. (d’ara endavant RAVENTÓS) us informa com a RESPONSABLE DEL TRACTAMENT que totes les dades de caràcter personal que ens proporcioni a través de <raventos-rosell.com> seran incorporades a un fitxer de dades mantingut sota estrictes mesures de seguretat i confidencialitat denominat “CLIENTS POTENCIALS I CONTACTE”.

RAVENTÓS ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells mitjans o mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades.

Les vostres dades es mantindran emmagatzemades mentre gestionem el vostre requeriment o fins que ens indiqueu el contrari, així com per tramitar comandes, realitzar tasques administratives i remetre-vos informació addicional que puguin ser del vostre interès. Les finalitats de les operacions de processament de dades que duu a terme RAVENTÓS com a RESPONSABLE DE TRACTAMENT són exclusivament la gestió de la relació amb els clients potencials i els contactes, així com per a fins comercials i de millora de la seva experiència en línia.

Us informem que l’ús dels formularis disponibles a <raventos-rosell.com> està limitat a usuaris majors d’edat, per la qual cosa en utilitzar qualsevol d’ells, vostè garanteix que compleix aquest requisit i accepta les conseqüències que es derivin en cas si no és així. Els formularis posats a la vostra disposició es poden emplenar en l’idioma que vulgueu, però RAVENTÓS no es fa responsable dels errors o de la impossibilitat d’atendre la vostra sol·licitud a causa d’un idioma inadequat. L’emplenament dels formularis, així com de qualsevol altre qüestionari que es pugui facilitar en un futur, és totalment potestatiu, no obstant això, la negativa a facilitar determinades dades, podrà suposar la impossibilitat de complir la seva petició.

Vostè és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se RAVENTÓS de qualsevol responsabilitat al respecte, així mateix, garanteix i respon, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats.

A RAVENTÓS ens preocupem per la privadesa de les seves dades, i per això li garantim la major confidencialitat en el seu tractament, confirmant que no se’n realitzarà cap cessió a tercers.

En lliurar voluntàriament les vostres dades CONSENT EXPRESSAMENT el tractament automatitzat o no per part de RAVENTÓS, així com la seva comunicació a entitats la connexió amb les vostres dades sigui necessària o legalment obligatòria, i en el cas de comunicacions comercials via correu electrònic o mitjà equivalent, CONSENT EXPRESSAMENT recepció.

El consentiment atorgat podrà ser revocat en qualsevol moment mitjançant l’exercici dels drets de limitació del tractament, portabilitat de les dades, accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que RAVENTÓS us garanteix, dirigint-vos per escrit a info@cavaraventos.com

Keith Keller
Cistella de la compra
Desplaça cap amunt