Celebrem la cultura del vi apropant Raventós Rosell al públic de la Barcelona Wine Week 2024

Del 5 al 7 de febrer, Raventós Rosell tornar a ser part de la Barcelona Wine Week en la seva edición del 2024, un esdeveniment clau al calendari vitivinícola que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Aquest any, ens unim una vegada més a més de 200 cellers catalans i a una diversitat impressionant de participants nacionals i internacionals, sumant més de 700 expositors.

En aquesta nova edició de la Barcelona Wine Week, Raventós Rosell participa en aquest esdeveniment que s’ha consolidat com un punt de trobada al sud d’Europa, oferint una plataforma única per mostrar l’excel·lència i la diversitat del vi espanyol a una àmplia audiència de compradors i aficionats tant nacionals com internacionals.

Per a nosaltres a Raventós Rosell, la Barcelona Wine Week representa una oportunitat invaluable per presentar les últimes novetats i compartir les innovacions que hem incorporat al nostre celler. Ens emociona connectar amb amants del vi de tot el món i compartir la nostra passió i compromís amb la qualitat que defineix els nostres productes.

 

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt